Ambachtsweg 4M, 3953BZ, Maarsbergen, Netherlands
+31 343-437340
info@axtron.nl

Home

Welkom bij Axtron BV, uw partner in elektronica-assemblage
en 
elektronica-ontwikkeling.

Al bijna 30 jaar is Axtron actief in elektronica assemblage en elektronica ontwikkeling. Terwijl we ons oorspronkelijk alleen bezighielden met het assembleren van printplaten, hebben we door de jaren heen onze diensten steeds verder uitgebreid. Daardoor kunnen wij nu uw volledige elektronica project realiseren. Vanaf het idee tot aan het geteste en verpakte eindproduct. Inclusief het ontwerpen van de PCB lay-out en inkoop van printplaat en componenten.

Wij proberen de wensen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Vanzelfsprekend zijn we ISO 9001-2015 gecertificeerd en werken we volgens de IPC normen. Natuurlijk zijn onze mensen goed opgeleid en beschikken we over modern gereedschap. Maar dat is voor ons niet voldoende. Het is ons doel onze opdrachtgever, steeds opnieuw het (terechte) gevoel te geven dat er iets meer voor u gedaan wordt dan strikt noodzakelijk is. Daar hebben we ons gehele team voor nodig. Vandaar dat onze medewerkers, naast deskundigheid en vakmanschap, ook de bij ons doel passende mentaliteit en betrokkenheid verwachten.

Axtron is onderverdeeld in 3 hoofdgroepen

 • Elektronica ontwikkeling
  Als u een product wilt laten ontwikkelen starten we altijd met een vrijblijvend oriënterend gesprek.
  Zo krijgt u de gelegenheid uw ideeën en wensen te uiten. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we een transparante aanbieding maken zodat u vooraf nauwkeurig inzage in de kosten heeft. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
 • Elektronica en pcb assemblage
  Naast het assembleren van printplaten kunt bij ons ook terecht voor het afbouwen en testen van uw producten.
  Onze opdrachtgevers komen uit heel verschillende branches, hierdoor hebben wij een zeer uitgebreide en gedegen kennis opgebouwd.   
 • Special products
  Naast de reguliere diensten biedt Axtron een aantal speciale diensten en snel services.
  Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Gebruik eventueel ons contactformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen.   
 

Als u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.